اخبار و مصوبات ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت

تاکسي هاي بنزين سوز از هفته آينده به دوگانه سوز تبديل مي شوند

شنبه 18 دي 1389
سخنگوي ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت کشور اعلام کرد بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده، از هفته آينده 35 هزار تاکسي بنزين سوز به دوگانه سوز تبديل خواهند شد .
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از ايرنا ،حسين هاشمي افزود: از هفته آينده هر تاکسي با دريافت يارانه هفت ميليون ريالي، از بنزين سوز به دوگانه سوز تبديل خواهد شد.
به گفته سخنگوي ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت کشور 300 هزار تاکسي در کشور وجود دارد که 75 درصد آنها از زمان تحويل از کارخانه دوگانه سوز بوده اند .
وي ادامه داد حدود 25 درصد (35 هزار) از تاکسي هاي موجود در کشور زير مدل 1379 هستند که امکان گاز سوز شدن دارند و طبق برنامه ريزي انجام شده از هفته آينده دوگانه سوز مي شوند.
هاشمي گفت: مابقي تاکسي ها نيز يا فرسوده هستند يا اينکه سوخت آنها گاز LPG است که اين تاکسي ها در اولويت نوسازي ناوگان قرار دارند.
وي ارائه هر گونه اطلاعات بيشتر در خصوص نحوه انجام اين طرح را به آينده موکول کرد .
 
 
 کاهش 20 درصدي مصرف گازوئيل و 11 درصدي بنزين
سه شنبه 7 دي 1389
رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت گفت: در 9 روز نخست اجراي قانون هدفمند کردن يارانه ها مصرف گازوئيل در بخش حمل و نقل حدود 20 درصد و مصرف بنزين نيز حدود 11 درصد کاهش يافته است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از واحدمرکزي خبر ،محمد رويانيان در برنامه گفتگوي ويژه خبري دوشنبه شب شبکه دوم سيما با اشاره به اينکه 102 برنامه از امسال تا سال 93 اجرا و حمل و نقل کشور متحول مي شود افزود: اين ستاد کاهش 30 درصدي مصرف گازوئيل را پيش بيني کرده است.
وي به ضرورت بهينه سازي مصرف در بخش حمل و نقل اشاره کرد و گفت: روزانه بيش از 54 ميليون ليتر گازوئيل و 62 ميليون ليتر بنزين در بخش حمل ونقل مصرف مي شد.
رويانيان افزود: اگر سهميه بندي بنزين اعمال نمي شد اکنون بايد بيش از 105 ميليون ليتر در روز بنزين مصرف مي کرديم.
وي گفت: روزي که بنزين سهميه بندي شد 75 ميليون ليتر مصرف داشتيم و از آن روز تا کنون بيش از شش ميليون خودرو و موتور سيکلت اضافه شده اما مصرف کاهش يافته است.
رويانيان مشارکت و انسجام ملي 1 و نيم ميليون راننده در اين طرح را قابل تقدير دانست و گفت: هيچ خللي در چرخه حمل و نقل شهري وجود ندارد.
وي با اشاره به اينکه در بخش درون شهري قيمت بليت مترو و اتوبوس افزايش نمي يابد افزود: همکاري شهرداري هاي کشور در اين زمينه بسيار عالي بوده است.
رويانيان گفت: در ماه اول اجراي قانون هدفمند کردن يارانه ها به علت ادامه حمايت دولت توجيهي براي افزايش کرايه تاکسي و آژانس نبوده است.
رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت افزود: ميزان افزايش کرايه تاکسي ها و آژانس ها محاسبه شده و در صد افزايش آن براساس کلان شهرها، غير کلان شهرها و تهران به فرمانداران ابلاغ شده است.
رويانيان گفت: افزايش نرخ تاکسي و آژانس بزودي و حداکثر تا 15 دي اعلام مي شود.
وي افزود: افزايش کرايه تاکسي در کلان شهرها و تهران حداکثر 15 درصد و در برخي شهرها 10 تا 20 درصد است.
رويانيان گفت: به مديران آژانس ها ابلاغ شده است که پورسانت و حق کميسيون دريافتي از راننده ها را 5 درصد کاهش دهند.
وي افزود: ساختار جديدي براي آژانس هاي کشور طراحي شده است و همه آژانس ها مديريت مي شوند.
رويانيان گفت: قيمت جديد در تاکسي ها نصب مي شود؛ در آژانس ها به مسافر قبض مي دهند و براي وانت بارها نيز سامانه اي طراحي شده است.
وي با اشاره به اينکه قيمت در بخش اتوبوسراني و ميني بوسراني برون شهري تاکنون تغيير نکرده است افزود: براساس کلاس بندي از 10 دي ميزان واقعي عملکرد ناوگان برون شهري مشخص و سهميه نيز براين اساس تامين مي شود.
وي گفت:لاستيک و روغن ارزانتر از گذشته به رانندگان حمل و نقل عمومي برون شهري تحويل داده مي شود.
رويانيان افزود: کرايه حمل کالا مسير به مسير مشخص شده است و متوسط افزايش در بخش مسافري 15 درصد خواهد بود.
وي تاکيد کرد:تاثير افزايش قيمت حمل و نقل بر روي قيمت تمام شده کالاها قابل توجه نيست.
رويانيان با قدرداني از رانندگان شبکه حمل و نقل کشور افزود:اتحاديه ،اصناف ، تعاوني ها و شرکت هاي حمل و نقل تعامل بسيار خوبي در اين زمينه داشته اند که از آنها تقدير مي کنيم.
رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت گفت:شرکت محوري کردن حمل و نقل در کشور در دولت تصويب شد و درگاه ملي بار به گونه اي ايجاد مي شود که يک بار خالي و سرگردانيها حذف شود و ميزان پيمايش تا سه برابر افزايش يابد.
وي گفت: رانندگان و خانواده آنها نيز تحت حمايت بيمه اي قرار مي گيرند.
رويانيان افزود:900 هزار راننده شناسايي شده اند و پرداخت 50 درصد بيمه آنها از سوي دولت حداکثر تا سه ماه آينده صورت مي گيرد.
رويانيان گفت: تعزيرات حکومتي و همه سازمانهاي مربوط بر عملکرد ناوگان حمل و نقل عمومي نظارت خواهند داشت.
وي با اشاره به نوسازي ناوگان حمل و نقل و180 هزار خودروي شخصي در سال 89 گفت: نوسازي ناوگان از سال 90 با سرعت بيشتري صورت مي گيرد.
احمدرضا عامري مديرعامل اتحاديه شرکت هاي تعاوني مسافربري کشور نيز در گفتگوي تلفني با اين برنامه گفت: تاکنون در بخش اتوبوسراني برون شهري افزايش قيمت صورت نگرفته است.
وي ابراز اميدواري کرد رانندگان هرگز به سوخت 350 توماني نياز پيدا نکنند و همان سوخت 150 توماني نيازهاي انان را تامين کند.
افشين احمد زاده رئيس کانون انجمن هاي صنفي و موسسات و شرکت حمل و نقل نيز گفت: برنامه ريزي بسيار دقيقي در زمينه حمل و نقل صورت گرفته است و همکاري و تعاملي که بين مجموعه دولت و مردم وجود داشت باعث شد هدفمند کردن يارانه ها در بخش حمل ونقل بسيار عالي پيش برود.
وي افزود: يکي از اشکالات اساسي حمل و نقل اين است که رانندگان تحت پوشش شرکت هاي حمل و نقل نيستند.
احمدزاده گفت: اگر کاميون مربوط به شرکتي تحت پوشش باشد مي توانيم از تمام ظرفيت ناوگان استفاده کنيم.
اکبر توانا دبير انجمن صنفي صنعت تاير ايران نيز گفت: طبق روال چند سال اخير ابتداي سال افزايش قيمت داشتيم و با وجود افزايش قيمت برخي مواداوليه ،کارخانه هاي توليد تاير تعهد داده اند که قيمت ها را تا پايان سال افزايش ندهد.
 
 
سهميه گازوئيل خودروهاي حمل و نقل برون شهري افزايش مي يابد
دوشنبه 6 دي 1389
رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: پس از کلاس بندي اتوبوس ها و کاميون هاي برون شهري، سهميه جديد گازوئيل اين خودروها براساس کارکرد تعيين مي شود و افزايش مي يابد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از واحدمرکزي خبر ،محمد رويانيان ،با تشکر از همکاري و همياري همه رانندگان اتوبوس و کاميون در سراسر کشور در حوزه برون شهري و همچنين حمل و نقل درون شهري افزود: همه آنها در شرايطي قرار دارند که کاملا هماهنگ و منسجم و در خدمت مردم با همه ظرفيت هستند.
وي افزود: در شهرها اتوبوسراني و ميني بوسراني و تاکسي ها و مترو و در برون شهري نيز اتوبوس هاي مسافري بين شهري افزايش کرايه نداشته اند.
رويانيان گفت: به زودي افزايش کرايه آنها اعمال خواهد شد که اين حق آنهاست.
وي افزود: 284 هزار مسير در کشور شناسايي شده که مسير به مسير کرايه ها افزايش پيدا مي کند و اين افزايش ها تاحدي است که فشار برروي صاحبان کالا و يا مردم نيايد.
رويانيان با اشاره به اين که افزايش کرايه منطقي است، گفت: افزايش کرايه مجاز حداکثر تا سقف 15 درصد است.
وي با اشاره به حمايت هاي انجام شده از اتوبوس ها گفت: دولت 50 درصد هزينه بيمه تامين اجتماعي را تقبل مي کند.
رويانيان افزود: در بخش لاستيک و روغن مورد نياز نيز نه تنها قيمت ها افزايش پيدا نکرده است بلکه کاهش نيز داشته ايم که بدين صورت کنترل ها انجام خواهد شد.
وي افزود: امکان بهره برداري از خطوط اعتباري براي همه اتوبوس هاي درون و برون شهري از طريق بانک تجارت مهيا شده است و اين عزيزان مي توانند 800 هزار تومان خط اعتباري قرض الحسنه با بازپرداخت 12، 24 و يا 36 ماهه دريافت کنند.
رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: يکي ديگر از حمايت هاي ما عرضه گازوئيل حمايتي است.
وي افزود: در حال حاضر گازوئيلي که در حمل و نقل استفاده مي کنيم ليتري 150 تومان است در حالي که گازوئيل آزاد ليتري 350 تومان است.
رويانيان افزود: در کارت سوخت اتوبوس هاي برون شهري 1200 ليتر گازوئيل 165 ريالي ريخته شده است که اگر از آن استفاده نکنند در کارتشان باقي مي ماند و هر وقت بخواهند مي توانند از آن استفاده کنند.
وي اضافه کرد: در حال حاضر براي دو ماه به طور علي الحساب 7هزار و 200 ليتر گازوئيل با قيمت هر ليتر150 تومان در کارت سوخت آنها ريخته شده است.
رويانيان گفت: سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي کشور قرار است تا ده دي ميزان کارکرد همه خودروهاي حمل ونقل برون شهري را به ما بدهد و در حال کلاس بندي آنها هستيم که تقريبا کارها انجام شده است.
وي تاکيد کرد: براساس اين کلاس بندي به طور قطع سهميه گازوئيل اتوبوس ها افزايش مي يابد زيرا معتقديم کارکرد اتوبوس ها بالاست و بايد سهميه آنها افزايش پيد اکند.
رويانيان گفت: اتوبوس ها را به سه کلاس و کاميون ها را احتمالا به چهار کلاس تبديل مي کنيم و براساس کلاس بندي سهميه ها تغيير خواهد کرد.
وي به رانندگان اتوبوس هاي برون شهري و کاميون ها اطمينان خاطر داد که سهميه آنها براساس کارکردشان واقعي خواهد شد و هيچ جاي نگراني وجود ندارد.
رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: متوسط تفاوت سه کلاس با يکديگر 70 ليتر در روز است.
 
 
نوسازي حمل و نقل عمومي اقدامي درجهت هدفمند کردن يارانه ها
سه شنبه 16 آذر 1389
محمد رويانيان گفت: در هدفمندسازي يارانه ها 102 برنامه در بخش حمل و نقل داريم که دولت آن را تصويب کرده و آماده اجراست.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت کشور ، محمد رويانيان رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت در گردهمايي سراسري ائمه جمعه ، فرمانداران ، بخشداران و شهرداران سراسر کشور اظهار داشت: براي قبل از اجرا ، حين اجرا و بعد از اجراي هدفمندسازي يارانه ها اقداماتي پيش بيني کرده ايم که براساس آن بايد همه رانندگان کشور بيمه شوند و با دستور رئيس جمهور پنج سال تحت پوشش بيمه دولت قرار مي گيرند.
رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: نوسازي و بهسازي ناوگان حمل و نقل عمومي از ديگر اقدامات در هدفمندسازي يارانه هاست که براساس آن50 هزار تاکسي ، 9 هزار دستگاه کاميون ،20 هزار دستگاه وانت ،2500 دستگاه ميني بوس و 1500 دستگاه اتوبوس برون شهري نوسازي مي شوند.
وي افزود: يک ميليون و 800 هزار دستگاه وانت در کشور داريم که 17 ميليون ليتر سهميه بنزين را مصرف مي کنند که در هدفمندسازي يارانه ها ساماندهي آنها آغاز مي شود و تحت پوشش شرکت هاي تعاوني و بيمه قرار مي گيرند.
رويانيان خط اعتباري را حساب در گردش رانندگان کاميون خواند و گفت: با شروع هدفمند سازي يارانه ها رانندگان کاميون مي توانند هزينه سوخت را از اين حساب تامين کنند.
وي افزود: نخستين بار حمل و نقل روستايي در دولت تصويب و مقرر شد خودروهاي ون ، وانت دو کابين و ميني بوس هاي خارجي بدون عوارض گمرکي وارد و براي خدمات دهي به روستائيان استفاده شود.
رويانيان گفت: براين اساس در مراکز دهستان شرکت حمل و نقل روستايي و جايگاه هاي سي ان جي کوچک ايجاد مي شود. رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت با اشاره به اهميت اين بخش در هدفمندسازي يارانه ها اضافه کرد: اگر هدفمندسازي يارانه ها در بخش حمل و نقل دچار مشکل شود مردم دچار ترديد مي شوند بنابراين بايد در اين بخش موفق عمل کنيم .
 
  
محمد رويانيان قائم مقام وزير کشور در بخش حمل و نقل شد
 شنبه 17 مهر 1389
مصطفي محمد نجار وزير کشور طي حکمي، محمد رويانيان را به سمت قائم مقام خود در بخش حمل و نقل کشور منصوب کرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از ايسنا، متن حکم انتصاب محمد رويانيان به سمت قائم مقام وزير کشور در بخش حمل و نقل به شرح زير است:
نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنالعالي در امور حمل و نقل و ترافيک و با اهتمام به تصميم دولت در راستاي اجرائي نمودن قانون هدفمند سازي يارانه‌ها، بدينوسيله جنابعالي به عنوان جانشين اينجانب در بخش حمل و نقل کشور منصوب مي‌گرديد.
انتظار دارد در چارچوب قوانين و مقررات موجود، ضمن هماهنگي با اينجانب و همکاري و تعامل با دستگاه‌هاي ذيربط و با اتکال به خداوند متعال، در انجام وظايف محوله موفق باشيد.

اخبار و مصوبات ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت